Kurkuma

Cukorbetegség kezelése kurkumával

A keleti gyógyászat már hosszú idő óta alkalmazza eredményesen a kurkumát az orvoslás különböző területein, azonban napjainkban a nyugati kutatók és orvosok körében is egyre több vizsgálat és kutatás irányul a modernkori gyógyászat lehetőségeinek felkutatására és a kurkumin alkalmazási területeire. Ezek közül kiemelt szerepet kapnak a különféle, nagy tömegeket érintő egészségügyi problémák, mind például a cukorbetegség.

A cukorbetegség manapság szinte népbetegségnek tekinthető, hiszen kortól és nemtől függetlenül számtalan ember küzd a betegség kellemetlenségeivel és szövődményeivel. A legújabb kutatási eredmények szerint a kurkuma hatóanyaga, a kurkumin fontos szerepet játszhat a cukorbetegség megelőzésében és kezelésében, amely vércukorszint-stabilizáló hatásának köszönhető, valamint elősegíti a zsírsavak oxidációját és felhasználását, melynek következtében képes csökkenteni a vérben a káros zsírsavak arányát.

A cukorbetegség megelőzésére és hatékony, természetes kezelésére válasszon Ön is Kurkuma étrend-kiegészítő készítményt és gondoskodjon egészségéről! Tekintse meg weboldalunk bővebb tájékoztatóit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!