Kurkuma

kurkuma-cimsor

notifikacios-szam

kurkuma-cimsor2


tudjon-meg

gyoker A kurkuma igazi ereje nem magában a gyógynövényben, hanem annak gyökerében rejlik. Ezért kapszuláink a kurkuma gyökerének kivonatát tartalmazzák. kapszula A kurkuma fő összetevője, a 'curcumin', vízben rosszul oldódik, így felszívódása nem optimális. A náluk kapható készítmény azonban olyan eljárással készült, mellyel a 'curcumin' vízoldékonnyá válik.
gyomor A modern technológiának hála tehát kapszuláink hatóanyagának felszívódása a lehető legjobb. kosar Győzze le egészségügyi problémáit a KURKUMA erejével: rendelje meg készítményünket!

 vasarloink-tapasztalatai

 

"Sajnos súlyos ízületi beteg vagyok évek óta és állapotom csak romlik. Rengeteg mindent kipróbáltam, de semmi nem segített! A kurkumaszedésével az iszonyú fájdalmam csökkent. Végre az a készítmény nem volt kidobott pénz az ablakon!"

Tiszakarád, F. Dezső (76 éves)

 "A férjemnek régebben műtötték a térdét, de a fájdalom megmaradt. Ő is sok mindent kipróbált és most 1 hónapja szedi a kurkumakészítményt. Már 2 hét elteltével érezte jótékony hatását. Neki nagyon sokat segített. Azóta szinte egész nap járkál, dolgozik"

Nyíregyháza, P. Ica (58 éves)